bestellen en verzenden

Hoe bestel ik?
Welke manier je ook kiest, we zullen je altijd op de hoogte houden via email en als je toch nog vragen hebt kun je altijd contact opnemen.
  • via e-mail. Op de website van Lalize staan alle producten die aangeboden worden met prijs, maten en omschrijving. Deze kun je bestellen door te mailen naar agnes@lalize.nl. Je ontvangt dan een factuur via email. Onder vermelding van het factuurnummer maak je het bedrag over naar het in de factuur genoemde rekeningnummer.
  • via etsy. Alle producten van Lalize zijn ook te vinden op via ETSY (www.etsy.com/shop/LalizeNL) . Dit is een online wereldwijd platvorm waar verschillende mensen hun producten aanbieden. Dit werkt al een ‘gewone’ webshop waar je de producten in je winkelwagen kunt doen en vervolgens af kunt rekenen. Hier betaal je via creditcard, paypal of vooraf overmaken. Om af te kunnen rekenen moet je een account aanmaken.
  • via de website. Dit kan momenteel nog niet, maar daar ga ik zeker aan werken; een mooi voornemen voor 2014!
Verzendkosten
  • Voor bestellingen binnen Nederland betaal je geen verzendkosten.  
  • Voor zendingen die in een brievenbus passen en niet zijn aangetekend, betaal je buiten Nederland € 5,25.
  • Voor een pakket buiten Nederland is vanaf € 13,00, afhankelijk van het land waar het naartoe gaat (kijk hier voor meer informatie).
  • Bij bestellingen vanaf € 100,00 betaal je geen verzendkosten.
  • Dit zijn de algemene prijzen voor het verzenden. Afhankelijk van de bestelling kan hiervan afgeweken worden. 
Bezorgen
Als je de bestelling hebt doorgegeven (en je reactie hebt gehad) hou ik de producten voor je apart totdat het bedrag bijgeschreven is. De producten verstuur ik via PostNL – als het door de brievenbus kan, dan wordt het als brievenbuspost verzonden. Lukt dit niet, dan wordt het een pakketje.
Probleemloos retour
Als een artikel niet past of niet bevalt kun je deze (ongedragen en ongewassen), voorzien van de originele verpakking en kaartjes, binnen 7 dagen na ontvangst aan ons retourneren op het onderstaande adres. Graag je retourzending vooraf aanmelden bij agnes@lalize.nl. Vermeld in deze e-mail je naam (waarop de bestelling is gedaan), woonplaats, ordernummer en de reden van retour. Vergeet ook niet je naam en/of ordernummer op het retour pakketje te vermelden.
Contactgegevens
Lalize
Agnes Kloosterman
Meeuwenlaan 26
4921 VL  Made
agnes@lalize.nl
06 – 5169 3201