It’s the little things in live

Of eigenlijk de grote dingen… Want hoe ontzettend leuk Lalize ook is, het is nóg leuker om mijn eigen kindjes een broekje van Lalize aan te doen en lekker samen te gaan ontdekken. Buiten struinen in de bosjes (lang leve de moddervlekken) of binnen lekker knutselen (hallo verfvlekken…). Of met Oma natuurlijk! En dat betekent dan automatisch even wat minder Lalize-tijd…

Producten

Maar we zitten niet stil! Zo zijn er sinds de start al verschillende collecties geweest. En meerdere modelletjes uitgetest in verschillende maten. De jurkjes uit de eerste collectie (die met de scootertjes!) waren geweldig, maar zo ontzettend arbeidsintensief. Elk detail werd met zoveel aandacht erop gezet. Dat zie je natuurlijk terug, maar de prijzen werden daardoor eigenlijk te hoog… Na wat tests en feedback uit de shops lijken de broekjes nu we vast in het assortiment te zitten! Ze zitten lekker, rekken goed mee en zijn gewoon fun! Een bevestiging hiervan – en een mooi compliment – als iemand nog twee broekjes wil hebben omdat ze zo fijn zijn!

Onze dochter is helaas inmiddels al bijna uit het lichtroze broekje maat 62 gegroeid. We vinden het broekje zo leuk en fijn qua stof en pasvorm dat ik mij afvroeg of je het lichtroze én donkerroze broekje ook nog in maat 68 of 74 hebt.
Nu zijn we aan het puzzelen op een passend shirt voor erbij. Omdat de broekjes al een lekker printje hebben moet het niet te druk zijn. Maar ook weer niet te saai, want dan kun je net zo goed ergens anders een basic truitje erbij kopen. Pfff…

Verkooppunten

Het afgelopen jaar hebben de kleertjes bij de conceptstore ‘voor de kast’ gehangen. Wat een liefde en aandacht werd er gegeven aan de verkoop en de productpresentatie! Het merk paste hier perfect. Maar helaas heeft deze winkel door omstandigheden de deuren gesloten. De kleertjes zijn nu gewoon via mij te verkrijgen (agnes@lalize.nl) of via etsy en hopelijk binnenkort ook weer in een leuke conceptstore.

Wanneer er weer een update komt? Ik durf niets te beloven… Als je Lalize op facebook liked krijg je vanzelf bericht 😉

 

groetjes Agnes

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *