Baby inspiratie: tof foto dagboek

How cute! Nee, dit is niet mijn kereltje. Deze foto’s zijn van een fotografe die op deze manier de ontwikkelingen van haar kleintje heeft bijgehouden voor de eerste vier maanden. Voor mijn ukjes houd ik netjes een boek bij waarin ik hun ontwikkelingen omschrijf. Erg leuk om terug te lezen. Maar wie weet ga ik hier ook nog wel aan beginnen… Zo leuk!

Groetjes Agnes

Volg Lalize ook op facebook
Bekijk de producten van Lalize hier

2 comments

  1. I’m pretty pleased to find this great site. I need to to thank you for your time for this wonderful read!! I definitely savored every little bit of it and I have you saved to fav to check out new information on your blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *