Original Market

Op een zondagmiddag in December 2013: dochterlief dik ingepakt, ikzelf dik ingepakt en klaar voor een heerlijk tochtje op de fiets in het winterzonnetje. Om te eindigen in een restaurantje bij het haardvuur. Niets mis mee zou ik zo zeggen. En het heerlijke was dat ik hier een geweldig excuus voor had. Tussen het fietstochtje en het restaurantje door (waar de naamgeving toen nog wat onduidelijk was, maar wat nu definitief ‘het expiriment’ heet) heb ik samen met een vriendinnetje over de Original Market gestruind.

De 2e editie: Lalize staat ook op de Original market!

En jawel hoor: zondag 23 maart is het wederom zover. Dit keer ben ik er met Lalize bij. Alle producten van Lalize zullen hier te zien zijn: naast de jurkjes, bolerootjes en babyslaapzakjes dus ook de uitbreiding van rokjes, elastiekjes en baby-mutsjes! Alles gemaakt van ecokatoen en met zorg in elkaar gezet.

Ik ben niet in mijn eentje want het kraampje deel ik met Blinkertjes: hiervoor maakt Mechteld producten voor kinderen van stof, zoals bijvoorbeeld speelgoed-boterhammen en speelgoed-pasta. Naast deze wat gezondere snacks van vilt zullen we ook onze bezoekers met zelfgebakken lekkers verrassen en ligt er een kleurplaat klaar, dus kom vooral even langs zou ik zo zeggen!

Wanneer en Waar?original market lalize van der mandelezaal

Datum: 23 maart 2014 van 11.00 tot 17.00.
Locatie: Museum het prinsenhof in de van der Mandelezaal. Ingang aan de Oude Delft, tegenover de Oude Kerk.

Tot 23 maart! Groetjes Agnes

Lees meer over wie ik ben en wat ik doe op www.agneskloosterman.nl

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *