1m2

De afgelopen periode ben ik op verschillende markten geweest. Vooral om te kijken of ik daar ook met de producten van Lalize wilde staan. En natuurlijk kon ik vaak de verleiding niet weerstaan iets leuks mee te nemen naar huis… Maar toch. Een ‘markt’ is niet echt de plek voor mij. Het past net niet helemaal. Maar wat past dan wel?

Een plek die past bij Lalize

Aan elk product van Lalize wordt veel aandacht besteed. Ook de locaties waar Lalize verkocht wordt moeten dus voor mij echt goed voelen (op Koninginnedag in Delft deelde ik een kraam wat ontzettend gezellig was – de kleertjes hingen bij Klieder omdat het een erg fijne winkel is). Het is heerlijk als mede-verkopers vooral enthousiast zijn over wat ze hebben, verkopen of maken. Óf dat het een plek of winkel is waar ik zelf graag heen zou gaan. En ik heb een evenement gevonden waar beide voor geldt!

Zondag 24 november – 1m² in Zelzate

1m2voorbereidingWat het is? “1m² is een evenement waar elke maker, elk ambacht, aan bod kan komen, van dichter tot beeldhouwer, van keramist tot herborist, van masseur tot hoedenmaker. Het is een platvorm om werk te tonen/uit te wisselen en/of te verkopen op 1m². Een beleving voor elke bezoeker door de variatie aan kunstambachten en de beperking van 1m² die voor uitdagende stands zorgt.”

Supertof dus! Wil je meer lezen? Hier vind je de website. Ondertussen ben ik druk bezig met de productpresentatie voor zondag. Dat moet natuurlijk wel een beetje bijzonder zijn…

Groetjes Agnes

Lees meer over wie ik ben en wat ik doe op www.agneskloosterman.nl

 

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *