nieuwe website live!

Een halfjaar geleden ging de website van Lalize de lucht in. Geweldig! Hij was alleen nog niet helemaal naar mijn zin. Van de producten en het merk Lalize geniet ik enorm. Het gaat dan toch een beetje jeuken als de website niet ook een beleving is om in rond te snuffelen.

Dus afgelopen maand ben ik hard aan de slag gegaan en heb me in de ‘nerd-taal’ verdiept om een vernieuwde Lalize-website te maken. Stiekem toch best lekker om daar mee bezig te zijn naast het ontwikkelen en maken van de producten en de huisstijl

En zie hier het resultaat! De laatste details moeten nog wat verfijnd worden en er komt op termijn ook een echte webshop, maar dit is alvast een goed begin! Tips zijn uiteraard welkom.

Groetjes Agnes

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *